CSAPATUNK

Fruttus Hajni

Fruttus Hajni

Angol / Méhecske csoport

Méhecske csoport angolos óvó nénije vagyok. Angol tanári végzettségemet 1993-ban szereztem. 2006 óta foglalkozom óvodás korú gyerekek angol nyelvi oktatásával. 2012-ben kiváló óvónőként végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Karának Óvodapedagógus (BA) szakán. 2009 óta foglalkozom óvodai és általános iskolai angol tanárok szakmai továbbképzésével, mind konferencián és szakmai tanfolyamokon (Oxford University Press, Katedra Nyelviskolák), mind mentorálás formájában. Elkötelezett híve vagyok a korai idegen nyelv tanításának, hiszen a gyermek természetes nyelvtanulási készsége ebben a korban a legaktívabb, és az óvodai korosztály különösen közel áll hozzám. A foglalkozások vezetésénél elsődleges célom, hogy játékos, szórakoztató és érdekes élménnyel gazdagodjanak a gyerekek. Emellett fontos számomra, hogy a foglalkozások ne csak nyelvi alapozást biztosítsanak, hanem valamennyi nevelési területen segítsék a gyermekek önbizalmának, szociális és értelmi készségeiknek és képességeinek a fejlődését, melyek jó alapot és kiegészítést nyújtanak az iskolába készülőknek. Lelkes, motivált tagja vagyok óvodánknak.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Negyeliczky Eszter

Negyeliczky Eszter

Angol / Katica csoport

A Nemzetközi Pető Intézet konduktor - óvodapedagógus szakán tanultam, majd Amerikában Gyógypedagógus Masztert és helyi pedagógus képzést végeztem el, mielőtt ismét hazatértem Magyarországra. A Katica csoport angolos óvó nénije vagyok. Imádok angolul beszélni, célom, hogy a hozzám kerülő gyermekek is organikusan értsék, beszéljék a nyelvet. Szeretek frappáns angol meséket keresni, amik érzékletesek és élvezetesek a gyermekek számára. A mindennapokban nagy hangsúlyt fektetek a verselésre, mondókázásra és éneklésre. Motivált, kreatív és alapos munkát végző tagja vagyok az óvoda csapatának.

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gál Zsuzsanna

Gál Zsuzsanna

óvodapedagógus (magyaros)

Gál Zsuzsanna vagyok, az Orchidea Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Óvoda magyaros óvodapedagógusa. Ének- zene tanárként végeztem az Eszterházy Károly Főiskolán. Az itt és egyéb zenei tanulmányaim során szerzett ismereteket alkalmazom a gyerekek nyelvére lefordítva. Éneklésre szinte minden nap akad lehetőség valamilyen formában, amit igyekszem építő jelleggel kihasználni. Óvodapedagógusi pályámat kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem, és már a kezdetektől fogva voltam abban a szerencsés helyzetben, hogy sokszínű kultúrával és korosztállyal foglalkozhattam nap mint nap. Fontos számomra a toleranciára nevelés és egymás elfogadása, ezt igyekszem munkám során erősíteni a gyermekekben. Szeretem ötvözni a különböző fejlesztési területeket, így foglalkozásaimat is úgy építem fel, hogy általa egyszerre több területet fejlesszek. Hiszem, hogy minden gyerekhez megvan a megfelelő út, csak meg kell találni azt.

Cseri Renáta

Cseri Renáta

óvodapedagógus (angolos)

Cseri Renáta vagyok, a Pillangó csoport angolos óvó nénije. Óvodapedagógusként 2014 óra dolgozom. Tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító – és Óvóképző karán, kisgyermek specializáción végeztem. Nagyon fontos számomra a családias, meghitt légkör a csoportban, ahová örömmel járnak a gyerekek és játékosan sajátítják el az ismereteket. Motiváltnak és elkötelezettnek tartom magamat, fontos számomra a folyamatos önképzés, több angolos konferencián vettem részt, valamint elvégeztem egy tehetséggondozó programot is. A mindennapok során szívesen mesélek a gyerekeknek és fontosnak tartom, hogy otthon is minél több mesét halljon a gyermek, mely fejleszti kreativitásukat és belső képalkotásukat. Mosolygós, türelmes és lelkes tagja vagyok az óvoda csapatának.

TOP